offerte aanvragen
empty
home   /   oplossingen
Vorige Volgende
Gevelbeplating.jpg

 

Gevelbeplating

De gevel van het pand is het eerste wat uw klanten of partners te zien krijgen. Uw gevelbeplating kan worden gezien als een levensgroot visitekaartje van uw bedrijf. Bij de selectie van gevelbeplating voor uw bedrijfspand zijn twee factoren van groot belang. Ten eerste is de uitstraling van de gevelbeplating zeer belangrijk. Er zijn verschillende soorten kleuren en coatings denkbaar zodat wij altijd een unieke uitstraling voor uw pand kunnen garanderen.

De uitstraling van uw pand wordt voor een groot deel bepaald door de gevelbeplating. Met de verschillende coatings en kleuren van Klaree zorgt u voor een uitstraling die past bij uw pand.


Vraag een vrijblijvende offerte aan
 

Liever eerst een persoonlijk advies voor uw gevel? Neem dan contact op met onze adviseurs.
 

0321 - 315605 info@klaree.nl

gevelbeplating montagebedrijf Klaree

De binnenplaat is een staalplaat die standaard is voorzien van een witte coating. Er is een ruime keuze in kleuren om het pand de juiste uitstraling te geven. Er is altijd een oplossing denkbaar die het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past. Optioneel zijn ook licht doorlatende panelen. Ten tweede kan de keuze van het materiaal een groot verschil maken. Voor wandbeplating kunt u kiezen tussen enkelvoudige beplating en geïsoleerde panelen.

Soorten gevelbeplating

Klaree installeert gevelbeplating in verschillende soorten: vlakke beplating, geribbelde beplating, golfplaten en trapezium beplating. Al deze soorten gevelbeplating zijn leverbaar in verschillende diktes. De verschillende beplatingssoorten zijn onder te verdelen in twee hoofdtypes: enkelwandige beplating en sandwichbeplating.

Enkelwandige beplating

  • Relatief lage kosten
  • Niet geïsoleerd
  • Lichte beplating

Sandwichbeplating

  • Volledig geïsoleerd
  • Snelle montage
  • Ook leverbaar met geluidsabsorptie

Klaree adviseert u geheel vrijblijvend over het benodigde type gevelbeplating. Vraag geheel vrijblijvend om advies of vraag direct een offerte aan.

0321 - 315605 info@klaree.nl

 

Ongeïsoleerde wandbeplating profielen enkelwandig staal

Klaree helpt u graag bij de keuze van wandbeplating die het beste bij u past. In het geval van ongeïsoleerde gevelbeplating is er vanzelfsprekend geen isolatiemateriaal verlijmd tussen de staalplaten. Ongeïsoleerde wandbeplating wordt ook wel enkelvoudige beplating genoemd. Enkelvoudige wandbeplating wordt vaak toegepast indien isolatie niet noodzakelijk is. Tevens kan het als een voordelig alternatief voor sandwichpanelen worden gezien. In combinatie met binnendozen en isolatie is een hoge RC-waarde haalbaar. Er zijn diverse reliëftoepassingen mogelijk voor uw gevelbeplating. U kunt denken aan de volgende mogelijkheden: - Vlakke gevelbeplating - Golfplaatmodel - Geribbelde gevelbeplating - Trapezium vormige buitenplaat Naast de verschillende vormen van de wandplaat zijn er ook diverse diktes denkbaar. De voordelen van enkelwandig staal is dat het relatief gezien laag in gewicht is. Enkelwandig staal is een veel gekozen optie voor gevelbeplating. Dit komt met name door het duurzame karakter van de gevelbeplating.


gevelbeplating voorbeeld

Vraag een vrijblijvende offerte aan


 

Geïsoleerde Sandwich wand –en gevelbeplating

Een goed geïsoleerd bedrijfspand is in de huidige tijd geen overbodige luxe meer. De installatie van geïsoleerde gevelbeplating is een investering die zichzelf al snel zal terugverdienen. Wandbeplating die van goed isolatie materiaal voorzien is zal merkbaar verschil opleveren in uw stookkosten in de winter en zal de warmte buiten de deur houden in warme periodes. Tevens zult u geen last krijgen van condensvorming waardoor schimmels geen kans krijgen uw pand aan te tasten. Voor geïsoleerde wandbeplating maken wij gebruik van sandwich panelen. Tussen de buiten –en binnenplaat is een isolatielaag aangebracht. Het voordeel van sandwich panelen is een snelle montage. Dit komt onder andere door het lage gewicht van de panelen. Dit kan worden meegenomen in de constructie en fundering van het pand.

Wand –en gevelbeplating renovatie

Klaree is gespecialiseerd in complete gevel renovaties. Met name in de agrarische sector hebben wij veel ervaring met grote projecten. Gevelbeplating vervangen wordt altijd gedaan vanuit een duurzaam oogpunt. Door verkeerde montage van wandbeplating kunt u met vele ongemakken komen te zitten, zoals kou, warmte of vocht. Door onze vakkundige montage kunnen wij een langdurige kwaliteit garanderen. Daarnaast zijn onze medewerkers gecertificeerd om volgens het ‘Total Panel Guarantee’ principe van Kingspan te werken. Hiermee heeft u de garantie dat de panelen een verlengde duurzaamheid zullen behalen.

gevelbeplating voor renovatie gevelbeplating na renovatie

Asbestsanering

Ook voor asbestsanering heeft Klaree de benodigede kennis en het vakmanschap in huis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op of bezoek deze pagina: Asbestsanering

Neem direct contact met ons op
 
Door het grote assortiment in profielen en kleuren kan de juiste uitstraling aan het pand worden gegeven.Montagebedrijf KLAREE


AL 24 JAAR GESPECIALISEERD IN DAK- EN GEVELBEPLATING Levering en montage voor renovatie en nieuwbouw in zowel utiliteitsbouw als de agrarische sector.

Wij zoeken montageteams! (zzp)


Samen werken?