offerte aanvragen
empty
home   /   oplossingen
Vorige
wandbeplating-klaree.jpg

 

Wandbeplating

Montagebedrijf Klaree levert geïsoleerde en brandveilige wandsystemen van hoge kwaliteit. Wanneer u kiest voor de wandbeplating van Klaree heeft u de beschikking over een breed assortiment beplating met diverse kleuren, grondstoffen en maten. Zo kunnen wij altijd de wandbeplating leveren die volledig voldoet aan uw wensen.

Soorten wandbeplating

Wij hebben de volgende soorten wandbeplating:

  • Ongeïsoleerde wandbeplating
  • Geïsoleerde wandbeplating

De prijs voor wandbeplating is sterk afhankelijk van het type en de grootte van het project. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw wandbeplating.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Liever eerst een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze adviseurs.
 

0321 - 315605 info@klaree.nl

wandbeplating nieuwbouw project klaree

Ongeïsoleerde wandbeplating

De naam zegt het al: ongeïsoleerd betekent dat er geen isolatiemateriaal aangebracht is op of tussen stalen platen. Deze enkelvoudige beplating wordt dan ook toegepast wanneer isolatie niet nodig is en wordt vaak als voordelig alternatief gezien. U kunt kiezen uit de volgende profielen:

  • Vlak
  • Golfplaat
  • Geribbeld
  • Trapeziumvormig

Naast de vorm kunt u ook de dikte van de wandbeplating aanpassen. Omdat enkelwandig staal relatief licht in gewicht is, veelzijdig toepasbaar en zeer duurzaam is dit een veelgebruikte toepassing in de agrarische sector.

Geïsoleerde wandbeplating

Een goed geïsoleerd bedrijfspand kan u erg veel geld opleveren. Hoewel het plaatsen van geïsoleerde wandbeplating natuurlijk een ander prijskaartje heeft dan ongeïsoleerde wandplaten, is deze investering binnen enkele jaren terugverdiend. Naast het gunstige verdienmodel kennen wandpanelen nog een voordeel: u kunt het klimaat in uw bedrijfspand veel beter beheersen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

wandbeplating door montagebedrijf klareeToepassing van wandpanelen

Gevelbeplating wordt niet alleen gebruikt om uw gevel mooi af te werken, maar kan ook worden verwerkt als (scheidings)wand. U kunt bij Klaree dan ook kiezen uit een groot assortiment wandpanelen voor alle toepassingen. Ook wanneer u de wandpanelen wil gebruiken in een unieke bedrijfsruimte of in een bijzondere maat: bij Klaree vindt u altijd de wandbeplating die bij u past. Wij leveren onze wandbeplating onder andere aan de agrarische en industriesector vanwege het duurzame karakter, de hoge isolatiewaarde en de mooie uitstraling.

Materiaal wandbeplating

De wandpanelen van Klaree worden zogenaamde sandwichpanelen genoemd. De ‘sandwich’ komt voort uit het feit dat een wandpaneel bestaat uit een buitenplaat en een binnenplaat. Hier tussen zit een laag isolatiemateriaal met hoge isolerende, brandwerende en brandvertragende waarden. De buitenplaat wordt gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een harde coating. U heeft hierbij de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren. De binnenplaten worden opgebouwd uit staal en worden gecoat met een kleur naar keuze. De profilering van onze wandbeplating komt overeen met die van de gevelbeplating waardoor het combineren in één gebouw geen probleem is.

Renovatie

Naast nieuwe projecten zijn wij tevens gespecialiseerd in het compleet renoveren van wanden en gevels. Wij hebben reeds vele grote renovatieprojecten mogen uitvoeren, in met name de agrarische sector. Ook hierbij is vaak verduurzaming het uitgangspunt. Met onze vakkundige montage kunnen we langdurige kwaliteit garanderen. Al onze medewerkers zijn ook gecertificeerd om volgens het Kingspan ‘Total Panel Guarantee’ principe van te werken. U heeft dan altijd de garantie dat uw wandpanelen goed geplaatst zijn en een zeer lange levensduur hebben.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Montagebedrijf Klaree op het gebied van wandbeplating? Bel dan direct naar 0321 315 605.
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 


Montagebedrijf KLAREE


AL 24 JAAR GESPECIALISEERD IN DAK- EN GEVELBEPLATING Levering en montage voor renovatie en nieuwbouw in zowel utiliteitsbouw als de agrarische sector.

Wij zoeken montageteams! (zzp)


Samen werken?