offerte aanvragen
empty
home   /   oplossingen
Vorige Volgende
dakbeplating-klaree.jpg

 

Dakbeplating

Montagebedrijf Klaree biedt verschillende oplossingen voor uw dakbeplating. Bij de installatie is het uiteraard van groot belang dat de dakbeplating van de juiste kwaliteit is. De dakbeplating kan worden gezien als de fundering van het dak. Indien deze fundering niet correct is geïnstalleerd loopt u al snel tegen problemen aan zoals hitte, kou of vocht. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de beste manier is om de dakbeplating te monteren. Tevens weten wij wat de beste oplossing is voor uw dak.
Enkele opties die wij aanbieden voor uw dakbeplating zijn:
  • Sandwichpanelen voor het dak
  • Warm dak profielplaten
  • Koud dak profielplaten
  • Asbestvrije golfbeplating
  • Dakpanprofiel platen
De prijs voor de dakbeplating is afhankelijk van de soort beplating en van de oppervlakte van het dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten van dakbeplating voor uw pand.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Liever eerst een persoonlijk advies voor uw dak? Neem dan contact op met onze adviseurs.

0321 - 315605 info@klaree.nl


Sandwich panelen

De naam sandwich paneel dekt de lading wat betreft de vormgeving van de dakplaat. Een dikke laag isolatie wordt als het ware ‘gesandwiched’ door twee stalen buitenplaten. Door deze constructie is er sprake van een hoge isolatiewaarde. Wanneer u wilt gaan voor duurzaam, dan kunt u het beste gaan voor sandwichpanelen. Naast het feit dat sandwichpanelen erg duurzaam zijn, voldoen ze tevens aan alle actuele strenge brandeisen. Het grote voordeel van sandwichpanelen is de grote verscheidenheid aan modellen en kleuren. Hierdoor kunt u de dakbeplating kiezen die het beste bij uw pand past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 


Asbestvrije golfplaten

Golfplaten worden vaak ingezet in de agrarisch sector. Tegenwoordig moeten alle golfplaten asbestvrij zijn. U kunt ons ervaren team inzetten om de oude asbestplaten te laten vervangen. Binnen afzienbare tijd zijn de golfplaten vervangen door een door u gewenst profiel. U kunt een keuze maken uit onderstaande profielen.

 

Warm en koud dakprofielplaten


​Warm dak dakopbouw is een daktype die tegenwoordig het meest wordt toegepast. De onderconstructie blijft in dit geval ‘warm’ en is beschermt door een isolerende laag boven de onderconstructie. Indien de isolatie is bevestigd aan de onderzijde van de dragende constructie, spreken we van een ‘koud’ dak. Het gevolg hiervan is dat de constructie zelf niet is geïsoleerd. In het geval van een koud dak spreken we doorgaans van enkelstaalplaten. Een koud dak wordt veel toegepast voor loodsen en agrarische ondernemingen. Er is een verscheidenheid aan kleuren, coatings en soorten profielen mogelijk. Op die manier is er altijd een dak mogelijk die het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Dakpanprofielplaten

 Indien u op zoek bent naar dakplaten met een natuurlijk profiel, dan kunt u het beste kiezen voor dakpanprofielplaten. Dakpanprofielplaten kunnen uitgevoerd zijn in zowel een geïsoleerde uitvoering, als een ongeïsoleerde uitvoering. Dakpanprofielplaten hebben het grote voordeel dat ze licht in gewicht zijn. Vele malen lichter dan reguliere dakpannen. Door het lage gewicht van de dakpanprofielplaten is de belasting op de constructie vele malen minder dan gewone dakpannen. Doordat de belasting van de constructie een stuk lager is door de dakpanprofielplaten, hoeft de constructie niet te worden aangepast. Hierdoor kan de installatie van de dakplaten voorspoedig verlopen. Tengels en panlatten zijn niet meer noodzakelijk. De dakbeplating met dakpanprofiel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn er verschillende coatings mogelijk.
 

Klaree biedt totaalpakket asbest verwijderen

Montagebedrijf Klaree kan u ook adviseren wanneer er asbest is verwerkt in uw huidige dakbeplating. Onze vakkundige en gediplomeerde medewerkers zijn u van dienst tijdens het gehele proces: van asbestinventarisatie en rapportage tot aan de verwijdering. Kijk voor meer informatie op onze pagina over asbest verwijderen.
 

Dakbeplating montage

Het assortiment dakbeplating dat Klaree aanbiedt heeft als grote voordeel dat het zich snel laat monteren. Ook grote projecten worden zo snel mogelijk uitgevoerd. Grote projecten worden binnen twee weken volledig uitgevoerd. Wij kunnen beplatingen van ieder merk leveren en monteren.
 

Complete dakrenovatie

Klaree kan diverse oplossingen bieden qua dakbeplating. Naast het leveren en aanbrengen van de dakplaten doen wij ook complete dakrenovaties. Wij hebben een ervaren en flexibel team dat niet terugdeinst voor grote projecten. Alle medewerkers zijn daarnaast via Kingspan gecertificeerd om volgens het ‘Total Panel Guarantee’ principe te monteren. Hierdoor wordt een verlengde duurzaamheid van de panelen en garantie behaald.
Geïsoleerde en ongeïsoleerde dakbeplating:
 
  • Sandwichpanelen voor het dak
  • Warm en koud dakprofielplaten
  • Asbestvrije golfplaten
  • Dakpanprofiel platen
  • Daken kunnen worden voorzien van Goten, Lichtplaten, Lichtstraten, ventilatie nokken, e.d.Montagebedrijf KLAREE


AL 24 JAAR GESPECIALISEERD IN DAK- EN GEVELBEPLATING Levering en montage voor renovatie en nieuwbouw in zowel utiliteitsbouw als de agrarische sector.

Wij zoeken montageteams! (zzp)


Samen werken?