Gevel –en wandbeplating

De gevel van het pand is het eerste wat uw klanten of partners te zien krijgen. Uw gevelbeplating kan worden gezien als een levensgroot visitekaartje van uw bedrijf. Bij de selectie van gevelbeplating voor uw bedrijfspand zijn twee factoren van groot belang. Ten eerste is de uitstraling van de gevelbeplating zeer belangrijk. Er zijn verschillende soorten kleuren en coatings denkbaar zodat wij altijd een unieke uitstraling voor uw pand kunnen garanderen. De binnenplaat is een staalplaat die standaard is voorzien van een witte coating. Er is een ruime keuze in kleuren om het pand de juiste uitstraling te geven. Er is altijd een oplossing denkbaar die het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past. Optioneel zijn ook licht doorlatende panelen. Ten tweede kan de keuze van het materiaal een groot verschil maken. Voor wandbeplating kunt u kiezen tussen enkelvoudige beplating en geïsoleerde panelen.

Ongeïsoleerde wandbeplating profielen enkelwandig staal

Klaree helpt u graag bij de keuze van wandbeplating die het beste bij u past. In het geval van ongeïsoleerde gevelbeplating is er vanzelfsprekend geen isolatiemateriaal verlijmd tussen de staalplaten. Ongeïsoleerde wandbeplating wordt ook wel enkelvoudige beplating genoemd. Enkelvoudige wandbeplating wordt vaak toegepast indien isolatie niet noodzakelijk is. Tevens kan het als een voordelig alternatief voor sandwichpanelen worden gezien. In combinatie met binnendozen en isolatie is een hoge RC-waarde haalbaar. Er zijn diverse reliëftoepassingen mogelijk voor uw gevelbeplating. U kunt denken aan de volgende mogelijkheden: - Vlakke gevelbeplating - Golfplaatmodel - Geribbelde gevelbeplating - Trapezium vormige buitenplaat Naast de verschillende vormen van de wandplaat zijn er ook diverse diktes denkbaar. De voordelen van enkelwandig staal is dat het relatief gezien laag in gewicht is. Enkelwandig staal is een veel gekozen optie voor gevelbeplating. Dit komt met name door het duurzame karakter van de gevelbeplating. plaatje ivoegen

Geïsoleerde Sandwich wand –en gevelbeplating

Een goed geïsoleerd bedrijfspand is in de huidige tijd geen overbodige luxe meer. De installatie van geïsoleerde gevelbeplating is een investering die zichzelf al snel zal terugverdienen. Wandbeplating die van goed isolatie materiaal voorzien is zal merkbaar verschil opleveren in uw stookkosten in de winter en zal de warmte buiten de deur houden in warme periodes. Tevens zult u geen last krijgen van condensvorming waardoor schimmels geen kans krijgen uw pand aan te tasten. Voor geïsoleerde wandbeplating maken wij gebruik van sandwich panelen. Tussen de buiten –en binnenplaat is een isolatielaag aangebracht. Het voordeel van sandwich panelen is een snelle montage. Dit komt onder andere door het lage gewicht van de panelen. Dit kan worden meegenomen in de constructie en fundering van het pand.

Wand –en gevelbeplating renovatie

Klaree is gespecialiseerd in complete gevel renovaties. Met name in de agrarische sector hebben wij veel ervaring met grote projecten. Gevelbeplating vervangen wordt altijd gedaan vanuit een duurzaam oogpunt. Door verkeerde montage van wandbeplating kunt u met vele ongemakken komen te zitten, zoals kou, warmte of vocht. Door onze vakkundige montage kunnen wij een langdurige kwaliteit garanderen. Daarnaast zijn onze medewerkers gecertificeerd om volgens het ‘Total Panel Guarantee’ principe van Kingspan te werken. Hiermee heeft u de garantie dat de panelen een verlengde duurzaamheid zullen behalen.

Adresgegevens

Bezoekadres:
De Dieze 8
8253 PS Dronten, Nederland
0321 - 315605

 

Post adres:
Postbus 55, 8253 AB Dronten
Email - Info@klaree.nl

Oplossingen

Dakbeplating
Gevelbeplating
Wandbeplating

Asbest verwijderen
 

Producten

Dak- en Wandprofielen
Asbestvrije golfplaten
Zonnepanelen
 

Vraag nu een offerte aan

 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 17.00
Woendag 08.00 – 17.00
Donderdag 08.00 – 17.00
Vrijdag 08.00 – 17.00

 

 

©2014 Montagebedrijf Klaree