Gevelbeplating

De gevel van het pand is het eerste wat uw klanten of partners te zien krijgen. Uw gevelbeplating kan worden gezien als een levensgroot visitekaartje van uw bedrijf. Bij de selectie van gevelbeplating voor uw bedrijfspand zijn twee factoren van groot belang. Ten eerste is de uitstraling van de gevelbeplating zeer belangrijk. Er zijn verschillende soorten kleuren en coatings denkbaar zodat wij altijd een unieke uitstraling voor uw pand kunnen garanderen.

De uitstraling van uw pand wordt voor een groot deel bepaald door de gevelbeplating. Met de verschillende coatings en kleuren van Klaree zorgt u voor een uitstraling die past bij uw pand.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Liever eerst een persoonlijk advies voor uw gevel? Neem dan contact op met onze adviseurs.

0321 - 315605 info@klaree.nl

gevelbeplating montagebedrijf Klaree

De binnenplaat is een staalplaat die standaard is voorzien van een witte coating. Er is een ruime keuze in kleuren om het pand de juiste uitstraling te geven. Er is altijd een oplossing denkbaar die het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past. Optioneel zijn ook licht doorlatende panelen. Ten tweede kan de keuze van het materiaal een groot verschil maken. Voor wandbeplating kunt u kiezen tussen enkelvoudige beplating en geïsoleerde panelen.

Soorten gevelbeplating

Klaree installeert gevelbeplating in verschillende soorten: vlakke beplating, geribbelde beplating, golfplaten en trapezium beplating. Al deze soorten gevelbeplating zijn leverbaar in verschillende diktes. De verschillende beplatingssoorten zijn onder te verdelen in twee hoofdtypes: enkelwandige beplating en sandwichbeplating.

Enkelwandige beplating

  • Relatief lage kosten
  • Niet geïsoleerd
  • Lichte beplating

Sandwichbeplating

  • Volledig geïsoleerd
  • Snelle montage
  • Ook leverbaar met geluidsabsorptie

Klaree adviseert u geheel vrijblijvend over het benodigde type gevelbeplating. Vraag geheel vrijblijvend om advies of vraag direct een offerte aan.

0321 - 315605 info@klaree.nl

Ongeïsoleerde wandbeplating profielen enkelwandig staal

Klaree helpt u graag bij de keuze van wandbeplating die het beste bij u past. In het geval van ongeïsoleerde gevelbeplating is er vanzelfsprekend geen isolatiemateriaal verlijmd tussen de staalplaten. Ongeïsoleerde wandbeplating wordt ook wel enkelvoudige beplating genoemd. Enkelvoudige wandbeplating wordt vaak toegepast indien isolatie niet noodzakelijk is. Tevens kan het als een voordelig alternatief voor sandwichpanelen worden gezien. In combinatie met binnendozen en isolatie is een hoge RC-waarde haalbaar. Er zijn diverse reliëftoepassingen mogelijk voor uw gevelbeplating. U kunt denken aan de volgende mogelijkheden: - Vlakke gevelbeplating - Golfplaatmodel - Geribbelde gevelbeplating - Trapezium vormige buitenplaat Naast de verschillende vormen van de wandplaat zijn er ook diverse diktes denkbaar. De voordelen van enkelwandig staal is dat het relatief gezien laag in gewicht is. Enkelwandig staal is een veel gekozen optie voor gevelbeplating. Dit komt met name door het duurzame karakter van de gevelbeplating.


gevelbeplating voorbeeld

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Geïsoleerde Sandwich wand –en gevelbeplating

Een goed geïsoleerd bedrijfspand is in de huidige tijd geen overbodige luxe meer. De installatie van geïsoleerde gevelbeplating is een investering die zichzelf al snel zal terugverdienen. Wandbeplating die van goed isolatie materiaal voorzien is zal merkbaar verschil opleveren in uw stookkosten in de winter en zal de warmte buiten de deur houden in warme periodes. Tevens zult u geen last krijgen van condensvorming waardoor schimmels geen kans krijgen uw pand aan te tasten. Voor geïsoleerde wandbeplating maken wij gebruik van sandwich panelen. Tussen de buiten –en binnenplaat is een isolatielaag aangebracht. Het voordeel van sandwich panelen is een snelle montage. Dit komt onder andere door het lage gewicht van de panelen. Dit kan worden meegenomen in de constructie en fundering van het pand.

Wand –en gevelbeplating renovatie

Klaree is gespecialiseerd in complete gevel renovaties. Met name in de agrarische sector hebben wij veel ervaring met grote projecten. Gevelbeplating vervangen wordt altijd gedaan vanuit een duurzaam oogpunt. Door verkeerde montage van wandbeplating kunt u met vele ongemakken komen te zitten, zoals kou, warmte of vocht. Door onze vakkundige montage kunnen wij een langdurige kwaliteit garanderen. Daarnaast zijn onze medewerkers gecertificeerd om volgens het ‘Total Panel Guarantee’ principe van Kingspan te werken. Hiermee heeft u de garantie dat de panelen een verlengde duurzaamheid zullen behalen.

gevelbeplating voor renovatie gevelbeplating na renovatie

Asbestsanering

Ook voor asbestsanering heeft Klaree de benodigede kennis en het vakmanschap in huis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op of bezoek deze pagina: Asbestsanering

Neem direct contact met ons op

Door het grote assortiment in profielen en kleuren kan de juiste uitstraling aan het pand worden gegeven.

Toegepaste producten
Projecten met deze oplossing
Nieuwbouw Bangma Verpakking

Op industrieterrein ‘De Poort van Dronten’ bouwt Bouwbedrijf 'aan de Stegge' het nieuwe bedrijfspand van Bangma Verpakking. Voor deze partij mogen wij de dak- en gevelbeplating uitvoeren. Op het dak leggen we stalen dakplaten en de gevels worden bekleed met sandwich panelen van Kingspan. Aan deze panelen monteren we een design gevel van in brons uitgevoerde stalen golfplaten.

Voorzijde-week-10.jpg
Nieuwbouw Bangma Verpakking
Renovatie schuur te Biddinghuizen

Mulder Marne B.V. handelt in zaden en kruiden. In opdracht van deze firma renoveerden we deze schuur. De bestaande asbest golfplaten zijn verwijderd en hiervoor in de plaats hebben we een nieuw dak met sandwichpanelen van JorisIde gemonteerd. Ook de gevels zijn bekleed met nieuwe sandwichpanelen, met daaronder een geïsoleerde betonnen borstwering in uitgewassen grind.

DSC_0695.JPG
Renovatie schuur te Biddinghuizen
Nieuwbouw paardenstal te Enkhuizen’

Nieuwbouw project, waarbij de KS1000RT panelen zijn gebruikt. Deze panelen bieden alle voordelen van sandwichpanelen, met de uitstraling van een authentiek dakpannen dak. Klaree is in het gehele bouwproces ook nauw betrokken geweest bij de uitwerking van diverse detailleringen.

IMG_0909.JPG
Nieuwbouw paardenstal te Enkhuizen’
Renovatie Leidschendam

Renovatie project, waarbij, het dak en de gevel is vernieuwd.

Renoveren levert altijd wat op!  In dit geval, zeker een betere uitstraling.

1.jpg
Renovatie Leidschendam
Garden Gallery

Garden Gallery, een architectonisch pand direcht bij binnenkomst van Dronten.

Toegepast: 106R / 750 dakplaten, vlakke sandwichpanelen (80 mm) horizontaal op de gevel gemonteerd en afgewerkt met passend zetwerk. Op de gevel een binnendoos met glaswolisolatie, op maat gezette profielen, hierop een gegolfde enkelwandige staalplaat. Meer over onze dakbeplating.

DSC_2029.jpg
Garden Gallery
Bangma verpakkingen

Uitbreiding bij 'Bangma verpakkingen'

Hier zijn de volgende producten toegepast: 106R / 750 dakplaten, vlakke sandwichpanelen verticaal gemonteerd en afgewerkt met passend zetwerk.  Een deel van de sandwichpanelen zijn 60min. brandvertragend uitgevoerd.

DSC_1955.jpg
Bangma verpakkingen
Opslaghal Top

Extra opslagruimte voor 'Top-doe-het-zelf outlet' 

Hier zijn de volgende productien toegepast: 106R / 750 dakplaten voorzien van witte interieurcoating, vlakke sandwichpanelen welke 60 min. brandvertragend zijn uitegevoerd en horizontaal gemonteerd, afgewerkt met passend zetwerk. Rode luifel van stalen zetwerk.

DSC_1887.jpg
Opslaghal Top
Dakrenovatie woning

Houten regelwerk over de bestaande daksingles. Polytuil dakelementen (Dakpan profielplaten) afgwerkt met bijbehorende hulpstukken.

107-0716_IMG.JPG
Dakrenovatie woning
Tankstation Lelystad

Wij hebben vele  Tankstations van 'Super Tank' beplaat, waaronder deze in Lelystad

Hier zijn de volgende producten toegepast: 106R/750 dakbeplating, en stalen plankprofielen op de langskanten en als plafond.

DSC_1874.jpg
Tankstation Lelystad
Gekoppelde bedrijfshallen

106R/ 750 dakplaten voorzien van witte interieurcoating, 80 mm sandwichpanelen vertikaal gemonteerd.

tpv de kantoren 120 mm vlakke sandwichpanelen met daarovereen een enkelwandige staalplaat met golfprofiel.

DSC_1913.jpg
Gekoppelde bedrijfshallen
bedrijfsverzamelgebouw

Steenwolisolatie, folie met houten latten, profielplaten voorzien van grijze 9007 metallic coating. Zwarte stalen gezette hoekstukken.

P1010583.JPG
bedrijfsverzamelgebouw
Winkel met garage - renovatie

Profielen over de bestaande gevelbeplating, hierop 40 mm vlakke sandwichpanelen afgewerkt met diverse hulpstukken als dakkappen en hoekstukken.

 

103-0307_IMG.JPG
Winkel met garage - renovatie
Diverse renovatiewerken

Diverse projecten.

Klaree_035.jpg
Diverse renovatiewerken
Kantoor - renovatie

Profielen over de bestaande gevelbeplating, hierop plankenprofielen, afgewerkt met diverse hulpstukken als dakkappen en hoekstukken.

 

107-0745_IMG.JPG
Kantoor - renovatie

Adresgegevens

Bezoekadres:
De Dieze 8
8253 PS Dronten, Nederland
0321 - 315605

 

Post adres:
Postbus 55, 8253 AB Dronten
Email - Info@klaree.nl

Oplossingen

Dakbeplating
Gevelbeplating
Wandbeplating

Asbest verwijderen
 

Producten

Dak- en Wandprofielen
Asbestvrije golfplaten
Zonnepanelen
 

Vraag nu een offerte aan

 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 17.00
Woendag 08.00 – 17.00
Donderdag 08.00 – 17.00
Vrijdag 08.00 – 17.00

 

 

©2014 Montagebedrijf Klaree