Dakbeplating

Montagebedrijf Klaree biedt verschillende oplossingen voor uw dakbeplating. Bij de installatie is het uiteraard van groot belang dat de dakbeplating van de juiste kwaliteit is. De dakbeplating kan worden gezien als de fundering van het dak. Indien deze fundering niet correct is geïnstalleerd loopt u al snel tegen problemen aan zoals hitte, kou of vocht. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de beste manier is om de dakbeplating te monteren. Tevens weten wij wat de beste oplossing is voor uw dak.

Enkele opties die wij aanbieden voor uw dakbeplating zijn:

  • Sandwichpanelen voor het dak
  • Warm dak profielplaten
  • Koud dak profielplaten
  • Asbestvrije golfbeplating
  • Dakpanprofiel platen

De prijs voor de dakbeplating is afhankelijk van de soort beplating en van de oppervlakte van het dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten van dakbeplating voor uw pand.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Liever eerst een persoonlijk advies voor uw dak? Neem dan contact op met onze adviseurs.

0321 - 315605 info@klaree.nl


dakbeplating-klaree-kraan

Sandwich panelen

De naam sandwich paneel dekt de lading wat betreft de vormgeving van de dakplaat. Een dikke laag isolatie wordt als het ware ‘gesandwiched’ door twee stalen buitenplaten. Door deze constructie is er sprake van een hoge isolatiewaarde. Wanneer u wilt gaan voor duurzaam, dan kunt u het beste gaan voor sandwichpanelen. Naast het feit dat sandwichpanelen erg duurzaam zijn, voldoen ze tevens aan alle actuele strenge brandeisen. Het grote voordeel van sandwichpanelen is de grote verscheidenheid aan modellen en kleuren. Hierdoor kunt u de dakbeplating kiezen die het beste bij uw pand past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Asbestvrije golfplaten

Golfplaten worden vaak ingezet in de agrarisch sector. Tegenwoordig moeten alle golfplaten asbestvrij zijn. U kunt ons ervaren team inzetten om de oude asbestplaten te laten vervangen. Binnen afzienbare tijd zijn de golfplaten vervangen door een door u gewenst profiel. U kunt een keuze maken uit onderstaande profielen.
dakpannen-dakbeplating-klaree

Warm en koud dakprofielplaten


dakprofielplaat-dakbeplating-klaree

Warm dak dakopbouw is een daktype die tegenwoordig het meest wordt toegepast. De onderconstructie blijft in dit geval ‘warm’ en is beschermt door een isolerende laag boven de onderconstructie. Indien de isolatie is bevestigd aan de onderzijde van de dragende constructie, spreken we van een ‘koud’ dak. Het gevolg hiervan is dat de constructie zelf niet is geïsoleerd. In het geval van een koud dak spreken we doorgaans van enkelstaalplaten. Een koud dak wordt veel toegepast voor loodsen en agrarische ondernemingen. Er is een verscheidenheid aan kleuren, coatings en soorten profielen mogelijk. Op die manier is er altijd een dak mogelijk die het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dakpanprofielplaten

 

dakpakprofielplaat-dakbeplating

Indien u op zoek bent naar dakplaten met een natuurlijk profiel, dan kunt u het beste kiezen voor dakpanprofielplaten. Dakpanprofielplaten kunnen uitgevoerd zijn in zowel een geïsoleerde uitvoering, als een ongeïsoleerde uitvoering. Dakpanprofielplaten hebben het grote voordeel dat ze licht in gewicht zijn. Vele malen lichter dan reguliere dakpannen. Door het lage gewicht van de dakpanprofielplaten is de belasting op de constructie vele malen minder dan gewone dakpannen. Doordat de belasting van de constructie een stuk lager is door de dakpanprofielplaten, hoeft de constructie niet te worden aangepast. Hierdoor kan de installatie van de dakplaten voorspoedig verlopen. Tengels en panlatten zijn niet meer noodzakelijk. De dakbeplating met dakpanprofiel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn er verschillende coatings mogelijk.

Klaree biedt totaalpakket asbest verwijderen

Montagebedrijf Klaree kan u ook adviseren wanneer er asbest is verwerkt in uw huidige dakbeplating. Onze vakkundige en gediplomeerde medewerkers zijn u van dienst tijdens het gehele proces: van asbestinventarisatie en rapportage tot aan de verwijdering. Kijk voor meer informatie op onze pagina over asbest verwijderen.

Dakbeplating montage

Het assortiment dakbeplating dat Klaree aanbiedt heeft als grote voordeel dat het zich snel laat monteren. Ook grote projecten worden zo snel mogelijk uitgevoerd. Grote projecten worden binnen twee weken volledig uitgevoerd. Wij kunnen beplatingen van ieder merk leveren en monteren.

Complete dakrenovatie

Klaree kan diverse oplossingen bieden qua dakbeplating. Naast het leveren en aanbrengen van de dakplaten doen wij ook complete dakrenovaties. Wij hebben een ervaren en flexibel team dat niet terugdeinst voor grote projecten. Alle medewerkers zijn daarnaast via Kingspan gecertificeerd om volgens het ‘Total Panel Guarantee’ principe te monteren. Hierdoor wordt een verlengde duurzaamheid van de panelen en garantie behaald.

Geïsoleerde en ongeïsoleerde dakbeplating:

  • Sandwichpanelen voor het dak

  • Warm en koud dakprofielplaten

  • Asbestvrije golfplaten

  • Dakpanprofiel  platen

  • Daken kunnen worden voorzien van Goten, Lichtplaten, Lichtstraten, ventilatie nokken, e.d.

Toegepaste producten
Projecten met deze oplossing
Nieuwbouw Bangma Verpakking

Op industrieterrein ‘De Poort van Dronten’ bouwt Bouwbedrijf 'aan de Stegge' het nieuwe bedrijfspand van Bangma Verpakking. Voor deze partij mogen wij de dak- en gevelbeplating uitvoeren. Op het dak leggen we stalen dakplaten en de gevels worden bekleed met sandwich panelen van Kingspan. Aan deze panelen monteren we een design gevel van in brons uitgevoerde stalen golfplaten.

Voorzijde-week-10.jpg
Nieuwbouw Bangma Verpakking
Renovatie schuur te Biddinghuizen

Mulder Marne B.V. handelt in zaden en kruiden. In opdracht van deze firma renoveerden we deze schuur. De bestaande asbest golfplaten zijn verwijderd en hiervoor in de plaats hebben we een nieuw dak met sandwichpanelen van JorisIde gemonteerd. Ook de gevels zijn bekleed met nieuwe sandwichpanelen, met daaronder een geïsoleerde betonnen borstwering in uitgewassen grind.

DSC_0695.JPG
Renovatie schuur te Biddinghuizen
Nieuwbouw paardenstal te Enkhuizen’

Nieuwbouw project, waarbij de KS1000RT panelen zijn gebruikt. Deze panelen bieden alle voordelen van sandwichpanelen, met de uitstraling van een authentiek dakpannen dak. Klaree is in het gehele bouwproces ook nauw betrokken geweest bij de uitwerking van diverse detailleringen.

IMG_0909.JPG
Nieuwbouw paardenstal te Enkhuizen’
Renovatie Leidschendam

Renovatie project, waarbij, het dak en de gevel is vernieuwd.

Renoveren levert altijd wat op!  In dit geval, zeker een betere uitstraling.

1.jpg
Renovatie Leidschendam
Garden Gallery

Garden Gallery, een architectonisch pand direcht bij binnenkomst van Dronten.

Toegepast: 106R / 750 dakplaten, vlakke sandwichpanelen (80 mm) horizontaal op de gevel gemonteerd en afgewerkt met passend zetwerk. Op de gevel een binnendoos met glaswolisolatie, op maat gezette profielen, hierop een gegolfde enkelwandige staalplaat. Meer over onze dakbeplating.

DSC_2029.jpg
Garden Gallery
Bangma verpakkingen

Uitbreiding bij 'Bangma verpakkingen'

Hier zijn de volgende producten toegepast: 106R / 750 dakplaten, vlakke sandwichpanelen verticaal gemonteerd en afgewerkt met passend zetwerk.  Een deel van de sandwichpanelen zijn 60min. brandvertragend uitgevoerd.

DSC_1955.jpg
Bangma verpakkingen
Opslaghal Top

Extra opslagruimte voor 'Top-doe-het-zelf outlet' 

Hier zijn de volgende productien toegepast: 106R / 750 dakplaten voorzien van witte interieurcoating, vlakke sandwichpanelen welke 60 min. brandvertragend zijn uitegevoerd en horizontaal gemonteerd, afgewerkt met passend zetwerk. Rode luifel van stalen zetwerk.

DSC_1887.jpg
Opslaghal Top
Dakrenovatie woning

Houten regelwerk over de bestaande daksingles. Polytuil dakelementen (Dakpan profielplaten) afgwerkt met bijbehorende hulpstukken.

107-0716_IMG.JPG
Dakrenovatie woning
Tankstation Lelystad

Wij hebben vele  Tankstations van 'Super Tank' beplaat, waaronder deze in Lelystad

Hier zijn de volgende producten toegepast: 106R/750 dakbeplating, en stalen plankprofielen op de langskanten en als plafond.

DSC_1874.jpg
Tankstation Lelystad
Gekoppelde bedrijfshallen

106R/ 750 dakplaten voorzien van witte interieurcoating, 80 mm sandwichpanelen vertikaal gemonteerd.

tpv de kantoren 120 mm vlakke sandwichpanelen met daarovereen een enkelwandige staalplaat met golfprofiel.

DSC_1913.jpg
Gekoppelde bedrijfshallen
bedrijfsverzamelgebouw

Steenwolisolatie, folie met houten latten, profielplaten voorzien van grijze 9007 metallic coating. Zwarte stalen gezette hoekstukken.

P1010583.JPG
bedrijfsverzamelgebouw
Winkel met garage - renovatie

Profielen over de bestaande gevelbeplating, hierop 40 mm vlakke sandwichpanelen afgewerkt met diverse hulpstukken als dakkappen en hoekstukken.

 

103-0307_IMG.JPG
Winkel met garage - renovatie
Diverse renovatiewerken

Diverse projecten.

Klaree_035.jpg
Diverse renovatiewerken
Kantoor - renovatie

Profielen over de bestaande gevelbeplating, hierop plankenprofielen, afgewerkt met diverse hulpstukken als dakkappen en hoekstukken.

 

107-0745_IMG.JPG
Kantoor - renovatie

Adresgegevens

Bezoekadres:
De Dieze 8
8253 PS Dronten, Nederland
0321 - 315605

 

Post adres:
Postbus 55, 8253 AB Dronten
Email - Info@klaree.nl

Oplossingen

Dakbeplating
Gevelbeplating
Wandbeplating

Asbest verwijderen
 

Producten

Dak- en Wandprofielen
Asbestvrije golfplaten
Zonnepanelen
 

Vraag nu een offerte aan

 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 17.00
Woendag 08.00 – 17.00
Donderdag 08.00 – 17.00
Vrijdag 08.00 – 17.00

 

 

©2014 Montagebedrijf Klaree